Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES337 - Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
Fakulte:
10
Bolum:
4
Ders Id No:
15520403735518
Katalog Id:
71766
Ders Tipi:
1
Ogretim Duzeyi:
2
Ogretim Turu:
1
Ders Bilgileri
Fakulte Adı:
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı:
BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı:
Lisans
Ders Adı:
Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
Ders Kodu:
BES337
Dönem:
05
Teorik:
2
Uygulama:
0
Laboratuar:
0
Kredi:
2,0
Akts Kredi:
3,0
Ders Tipi Adi:
Seçmeli
Ders Dili:
Türkçe
Dersin Koordinatörü:
Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi:
Prof.Dr. Aydan ERCAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı:
Mutfak planlamayı ve mutfakta kullanılan araç-gereçler hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlamaktır.
Dersin İçeriği:
Mutfak planlamayı etkileyen etmenler, mutfak planlarken karşılaşılan zorluklar, mutfak dizaynı hakkında bilgi, mutfak modernizasyon çalışmalarında etkin rol oynayabilecek beceriler
Ders Kaynak:
Ahmet Kaya,2000.Misafirperverlik Endüstrisinde Temel Mutfak Bilgisi,Güneş Ofset,İzmir.
Ayhan Gökdemir,2003.Mutfak Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara.
Baş, M. 2004. Besin Hijyeni Güvenliği ve HACCP. Sim Matbaacılık Ltd. Şti, Ankara.
Dündar Denizer,2005.Konaklama İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara.
Ders Kaynak Önerilen:
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri