v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES337 - Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
Ders Bilgileri
Fakulte Adı: SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı: BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı: Lisans
Ders Adı: Etkili Mutfak Planlama ve Araç-Gereç
Ders Kodu: BES337
Dönem: 05
Teorik: 2
Uygulama: 0
Laboratuar: 0
Kredi: 2,0
Akts Kredi: 3,0
Ders Tipi Adi: Seçmeli
Ders Dili: Türkçe
Dersin Koordinatörü: Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Aydan ERCAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı: Mutfak planlamayı ve mutfakta kullanılan araç-gereçler hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlamaktır.
Dersin İçeriği: Mutfak planlamayı etkileyen etmenler, mutfak planlarken karşılaşılan zorluklar, mutfak dizaynı hakkında bilgi, mutfak modernizasyon çalışmalarında etkin rol oynayabilecek beceriler
Ders Kaynak: Ahmet Kaya,2000.Misafirperverlik Endüstrisinde Temel Mutfak Bilgisi,Güneş Ofset,İzmir.
Ayhan Gökdemir,2003.Mutfak Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara.
Baş, M. 2004. Besin Hijyeni Güvenliği ve HACCP. Sim Matbaacılık Ltd. Şti, Ankara.
Dündar Denizer,2005.Konaklama İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara.
Ders Kaynak Önerilen:
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları