Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES325 - İşçilerde Beslenme İlkeleri
Fakulte:
10
Bolum:
4
Ders Id No:
15520403735512
Katalog Id:
71760
Ders Tipi:
1
Ogretim Duzeyi:
2
Ogretim Turu:
1
Ders Bilgileri
Fakulte Adı:
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı:
BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı:
Lisans
Ders Adı:
İşçilerde Beslenme İlkeleri
Ders Kodu:
BES325
Dönem:
05
Teorik:
2
Uygulama:
0
Laboratuar:
0
Kredi:
2,0
Akts Kredi:
3,0
Ders Tipi Adi:
Seçmeli
Ders Dili:
Türkçe
Dersin Koordinatörü:
Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi:
Öğr.Gör. Sinem EREM
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı:
İşçi beslenmesinin önemi ve beslenmenin iş verimine etkisini kavramak
Dersin İçeriği:
İşçi beslenmesi, işçilerin karşılaştığı beslenme sorunları, işyerinde sağlıklı beslenme konularını kapsar
Ders Kaynak:
Beslenme, Ayşe Baysal,Hatipoğlu Yayıncılık, 2011.
Özel Durumlarda Beslenme, Sıdıka Bulduk, Nurcan Yabancı, Ya-Pa Yayıncılık, 2004.
Ders Kaynak Önerilen:
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri