Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES235 - Hastalıkların Önlenmesinde Beslenme
Fakulte:
10
Bolum:
4
Ders Id No:
15520403735507
Katalog Id:
71754
Ders Tipi:
1
Ogretim Duzeyi:
2
Ogretim Turu:
1
Ders Bilgileri
Fakulte Adı:
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı:
BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı:
Lisans
Ders Adı:
Hastalıkların Önlenmesinde Beslenme
Ders Kodu:
BES235
Dönem:
03
Teorik:
2
Uygulama:
0
Laboratuar:
0
Kredi:
2,0
Akts Kredi:
3,0
Ders Tipi Adi:
Seçmeli
Ders Dili:
Türkçe
Dersin Koordinatörü:
Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi:
Dr.Öğr.Üyesi Leyla TEVFİKOĞLU PEHLİVAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı:
Dersin İçeriği:
Ders Kaynak:
Baysal A.ve ark., Diyet El Kitabı, Yenilenmiş 6. Baskı Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, 2011
Ders Kaynak Önerilen:
Baysal A.ve ark., Diyet El Kitabı, Yenilenmiş 6. Baskı Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, 2011
Lutz C, Mazur E, Litch N. Nutrition and Diet Therapy, Sixth edition, F.A. Davis Company, Philadelphia, 2014
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri