Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 427 - Besin Alerjileri ve Besin Duyarlılığı
Fakulte:
10
Bolum:
4
Ders Id No:
15520403732505
Katalog Id:
69580
Ders Tipi:
1
Ogretim Duzeyi:
2
Ogretim Turu:
1
Ders Bilgileri
Fakulte Adı:
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı:
BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı:
Lisans
Ders Adı:
Besin Alerjileri ve Besin Duyarlılığı
Ders Kodu:
BES 427
Dönem:
07
Teorik:
1
Uygulama:
0
Laboratuar:
0
Kredi:
1,0
Akts Kredi:
3,0
Ders Tipi Adi:
Seçmeli
Ders Dili:
Türkçe
Dersin Koordinatörü:
Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi:
Dr.Öğr.Üyesi Sedef DURAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı:
Besin alerjisi ve duyarlılıkları, tanı ve tedavisini öğrenmek
Dersin İçeriği:
Besin alerjisi ve duyarlılıkları, tanı ve tedavisini öğrenmek
Ders Kaynak:
Sunum, Anlatım
Ders Kaynak Önerilen:
Food Allergy: Adverse Reaction to Foods and Food Additives, -Dean D. Metcalfe, Hugh A. Sampson, Ronald A. Simon, Gideon Lack, Wiley-Blackwell, 2014.
Krause's Food & the Nutrition Care Process, L. Kathleen Mahan, Janice L Raymond, Sylvia Escott-Stump, Saunders, 2012.
Manual of Dietetic Practice, Joan Gandy, Wiley-Blackwell 2014.
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri