Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Anasayfa
Bologna
Akademik Programlar
İletişim
Avrupa Kredi Transferi Sistemi (AKTS) Nedir?
Bologna Süreci
Erasmus+ Nedir?
Diploma Eki
Erasmus Kalite Politikası
Duyurular
Haberler
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans & Doktora
Loading…
Loading…
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES 321 - Besin Kontrolü ve Mevzuatı
Fakulte:
10
Bolum:
4
Ders Id No:
15520403732412
Katalog Id:
69513
Ders Tipi:
0
Ogretim Duzeyi:
2
Ogretim Turu:
1
Ders Bilgileri
Fakulte Adı:
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı:
BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı:
Lisans
Ders Adı:
Besin Kontrolü ve Mevzuatı
Ders Kodu:
BES 321
Dönem:
05
Teorik:
2
Uygulama:
0
Laboratuar:
0
Kredi:
2,0
Akts Kredi:
3,0
Ders Tipi Adi:
Zorunlu
Ders Dili:
Türkçe
Dersin Koordinatörü:
Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi:
Öğr.Gör. Seher CAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı:
Besin kontrolu ve mevzuatı ilgili gereken bilgilerin öğrenilmesini amaçlar.
Dersin İçeriği:
Besin kontrolü ve mevzuatı ile ilgili temel kavramlar,Türkiye’de besinlerle ilgili yasal düzenlemeler,besin güvenliğini bozan etmenler; sağlık üzerine etkileri ve ilgili yasal düzenlemeler.
Ders Kaynak:
Codex Alimentarius
Jones JM.Food Safety. Eagen Press,St Paul,1998
Helfrich W, Winter CK(Ed).Food Toxicology.CRC Press
LLC,2001
Ders Kaynak Önerilen:
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:
Ders Bilgileri
Genel
Akts İş Yükleri
Dersin Öğrenme Çıktıları
Haftalık Konular
Değerlendirme Sistemi
Dersin Program Cıktılarına Katkısı
Dersin Kategori Listesi
Eğitim Öğretim Yöntemleri