v
Geri
Yazdır
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - BESLENME VE DİYETETİK - BES219 - Beslenmede Sıvı Yönetimi
Ders Bilgileri
Fakulte Adı: SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Bölüm Adı: BESLENME VE DİYETETİK
Öğretim Düzeyi Adı: Lisans
Ders Adı: Beslenmede Sıvı Yönetimi
Ders Kodu: BES219
Dönem: 03
Teorik: 1
Uygulama: 0
Laboratuar: 0
Kredi: 1,0
Akts Kredi: 3,0
Ders Tipi Adi: Seçmeli
Ders Dili: Türkçe
Dersin Koordinatörü: Bölüm Başkanlığı / Ana Bilim Dalı Başkanlığı
Öğretim Üyesi: Öğr.Gör. SEHER CAN
Dersin Yardımcıları:
Dersin Amacı: İçeceklerin özellikleri ve beslenmedeki yerlerini tanımlayarak beslenme ve diyetetik alanında kullanımları.
Dersin İçeriği: İçeceklerin genel özellikleri, enerji ve besin öğeleri içerikleri, günlük beslenmedeki yerleri ve servis şekillerini kapsar.
Ders Kaynak: 1. Ötleş S, Akçicek E.İçecekler,Palme Yayıncılık, Palme Yayınları No: 549, Ankara, 2010.
2. Baysal A. Beslenme, Hatipoğlu Yayınları, 2011.
3. Ulusal ve uluslararası dergiler
Ders Kaynak Önerilen:
Diğer Bilgiler
Ön Koşul Dersleri:
Ön Koşul:
Web Sitesi:
Etik Kurallar:
Ölçme Değerlendirme Yönetimi:

Trakya Üniversitesi

 

İletişim

  • Ders planlarınız ile ilgili sorunlarınızı için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.           Trakya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Bilg.İşl. Sinan SÖNMEZ                                 Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1175         Bilg.İşl. Süleyman ATAKAN                         Tel: +90 (284) 223 42 10 / 1177
  • Bologna süreci ve süreçlerle ilgili sorunlarınız için
  • Tel: 0 284 235 90 88 Dahili: 5                     E-posta : bolognaofis@trakya.edu.tr Web:https://student.trakya.edu.tr/

2024 KION © Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Şartları Hüküm ve Koşulları